25. jan. 2024

Kom til Varmens dag

Kom og besøg os søndag d. 25. februar mellem kl. 11-14, hvor vi afholder Varmens Dag på Ebeltoft Fjernvarmeværk.

Der vil være forskellige aktiviteter og mulighed for at blive klogere på bl.a. de nye varmemålere og selvbetjening via E|Forsyning.

For dig der er nysgerrig

Du behøver hverken være ingeniør, teknisk interesseret eller fjernvarmeforbruger for at komme. Det eneste, du får brug for, er lidt nysgerrighed.

Varmens Dag er vores "åbent hus" hos Ebeltoft Fjernvarmeværk - og det er for alle. Uanset om du er forbruger hos os, overvejer at konvertere til fjernvarme eller blot er nysgerrig efter at kigge indenfor hos os, for at se hvordan vi laver masser af dejlig varme til dig.

Varmens Dag ligger midt i varmeværkets højsæson, så der er noget at se til, når der er fuld gang i varmeproduktionen. Du kan også få nogle gode råd med hjem, da der er mulighed for at møde medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer.

Ses vi?

Det bliver hyggeligt og vi glæder os til at se både børn og voksne.
Der vil naturligvis også være lidt at spise og drikke. 
Det er gratis at deltage og det kræver ikke tilmelding. 

Kom med ind i maskinrummet

... og se hvordan værket fungerer. Eller hyg dig med en lækker nylavet pandekage fra pandekagebagerne, en sodavand eller kop kaffe.

Der er også mulighed for at få en rundvisning på værket samt se udstilling og demonstration af fjernvarmeunits og -målere.

Tillader vejret det, får du mulighed for at se en termografidrone i luften. Denne bruges bl.a. til at søge efter lækager.

Få en snak med nogle af vores bestyrelsesmedlemmer og find ud af, hvordan du måske selv kan få indfyldelse på, hvordan dit varmeværk skal udvikle sig fremover.

Kom og vær med til en god og lærerig dag for store og små, høje og lave. 
Der vil også være en lille konkurrence for børn.