Hjemvendt med rygsækken fuld

15. november 2018

Det årlige landsmøde ved Dansk Fjernvarme i slutningen af oktober er veloverstået, og vores bestyrelsesformand Tage og driftsleder Niklas har fået en masse ny viden og idéer med hjem til Ebeltoft.

Det fortæller de om her.

I år var 60-års jubilæet for landsmødet, og vi var over 2100 deltagere og ca. 130 udstillere samlet i Aalborg Kultur- og Kongrescenter.

Invester i fremtiden

Sådan lød overskriften for mødet.

Her var mange spændende talere samlet, blandt andet Dansk Fjernvarmes nye formand Jesper Frost Rasmussen og Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.

Der var også debatter under spørgsmålene “Er der investorer til bæredygtighed?” og “Holder din investering?”

Gode pejlemærker for Ebeltoft

Talerne og debatterne gav os nogle overordnede pejlemærker for, hvor vores branche er på vej hen. Det var yderst interessant for os. Dem har vi taget med hjem, så vi kan diskutere videre på bestyrelsesmøderne.

Tid til netværk

I udstillingshallerne fik vi hilst på både nuværende og måske kommende leverandører, samt gode kollegaer fra andre værker. Det giver altid meget værdifuld erfaringsudveksling.

Den lettere underholdning i år stod Fritz og Poul fra Rytteriet for. De havde bl.a. en konkurrence, hvor man kunne vinde Amagerværket og Lolland. Dem vandt vi dog ikke – vi måtte nøjes med et grin.

 

Vil du vide mere om landsmødet og de mange taler og debatter, så kan du læse mere lige her.