16. jun. 2022

Dit varmeværk bliver vedligeholdt nu

Her i sommerperioden bruger vores andelshavere kun omkring 10% af den varme, de skal bruge om vinteren.

Da alle vores kedler, der producerer varme, derfor ikke er i brug om sommeren, har vi supertravlt med at vedligeholde og gennemgå og optimere. Det gælder både de kedler, der “holder stille” og resten af vores anlæg. Som regel kan vi heldigvis bruge håndværkere fra lokalområdet til opgaverne, men vores egne folk deltager også i vedligeholdelsen.

 

Turisterne bruger også fjernvarme

Når vi alligevel skal producere en del varme i sommerperioden, er det bl.a. fordi to af de lokale campingpladser, nemlig Ebeltoft Strand Camping og DCU-Camping Ebeltoft-Mols, er tilsluttet vores fjernvarmenet, og de bruger en hel del varme til at opvarme vandet til de mange campinggæster.

“Vi har bl.a. 6-7 m3, som vi holder varmt hele tiden. Det er fordelt på tre toiletbygninger med mindst 2 m2 i hver bygning,” fortæller Lars Bendixen, Ebeltoft Strand Camping.

Ebeltoft har stor glæde af turisterne om sommeren, og vi har rigtig mange sommerhuse. Heldigvis ligger en hel del af dem også indenfor vores forsyningsområde – og de er derfor også med til at holde forbruget lidt oppe om sommeren.

Det er jo også dit varmeværk, så du er velkommen til at komme forbi og se, hvad der foregår – og samtidig kan du også se vores fine nye udeområder.

Seneste nyheder

21. mar. 2024

Byggeri Akkumuleringstank

Se byggeriet skride frem på denne timelapse video.

Læs mere
18. mar. 2024

Generalforsamling 2024

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere
26. feb. 2024

Tak til alle, der deltog i Varmens dag

Tak til alle jer, der deltog i Varmens dag hos os.
Det var en fantastisk dag, med stærk opbakning, som gjorde arrangementet til en stor succes.

Læs mere