Velkommen hos Ebeltoft Fjernvarme

Vi ønsker dig velkommen som forbruger hos Ebeltoft Fjernvarme. Herunder har vi samlet en række af de bestemmelser, vejledninger og services, du kan bruge hos os.

Din fjernvarmeopkrævning

Vi opkræver acontovarmebidrag over fire rater årligt. Forfaldsdatoerne er: 1. februar, 1. maj, 1. august og 1. november. Læs mere her.

Du kan her se prisforklaring af varmeberegning og af nytilslutning.

Din første rateopkrævning afhænger dog af tidspunkt for din indflytning på adressen, og kan derfor ligge skævt i forhold til ovenstående datoer.

Vi anbefaler, at du opretter en betalingsaftale på opkrævningen via Betalingsservice i din netbank. Du kan tilmelde dig her. Du finder dit kundenr. øverst i de breve, du har modtaget fra os.

Nemmere kommunikation

På vores hjemmeside kan du tilmelde dig en række services, som giver en nemmere kommunikation mellem dig og os som dit fjernvarmeselskab.

  • Tilmeld dig e-Boks og få samlet posten fra os. Det er nemt for dig, billigt for os og godt for miljøet. Du skal bruge den kode, du modtog af os i velkomstbrevet.
  • Log på vores selvbetjeningsside eForsyning, hvor du kan følge med i dit varmeforbrug og meget andet. Få en vejledning til at benytte eForsyning her
  • Tilmeld dig vores sms-service og modtag en sms i tilfælde af driftsforstyrrelser her.
  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi cirka seks gange årligt bringer dig seneste nyt fra værket, gode fjernvarmeråd og meget andet.
  • Følg os på Facebook, hvor vi jævnligt deler nyt og hvor du gerne må komme med spørgsmål og forslag.

Aftalegrundlag

Du accepterer, at aftalegrundlaget for levering af fjernvarme også omfatter Ebeltoft Fjernvarmes:

Du kan også læse vores privatlivspolitik her.

 

Enhver ændring i forbrugerforholdet, f.eks. flytning, navneændring, væsentlige ændringer i forbruget m.v., skal meddeles straks og direkte til os. Det kan ske via vores hjemmeside, eForsyning, via mail eller brev.

Det bemærkes, at du ved tilmelding registreres som andelshaver i fjernvarmeselskabet.

Hvis vi ikke hører fra dig skriftligt inden fem dage, er du oprettet som kunde og andelshaver hos Ebeltoft Fjernvarme A.m.b.a. med de rettigheder og pligter, der følger af ovennævnte aftalegrundlag.

 

Hvis du har spørgsmål, du ønsker belyst, er du velkommen til at kontakte os.

Endnu engang velkommen som forbruger hos os.

 

Med venlig hilsen

Ebeltoft Fjernvarme